Go to main navigation

Platsannonser är gratis för organisationer inom biståndsbranschen. Skicka en kort info samt länk till annons till omvarlden@omvarlden.se.

 • Global Water Partnership söker nu fem praktikanter till olika projekt och avdelningar våren 2019. De olika praktikplatserna innebär till exempel arbete med uppföljning och utvärdering, ett gränsöverskridande program med fokus på vatten i Asien eller kommunikation. Placering: Stockholm. Ansök senast 30 november.
 • Hungerprojektet söker en programhandläggare som ska arbeta med utveckling av organisationens institutionella samarbeten och koordinera program samt söka finansiering till större projekt. Placering: Stockholm. Ansök senast den 18 november.
 • Afrikagrupperna söker två praktikanter för praktik på organisationens kontor i Stockholm våren 2019. Som praktikant är man med och utvecklar Afrikagruppernas arbete med insamling, kommunikation och kampanjarbete. Ansök senast den 14 november 2018.
 • Röda korset söker en HR-konsult (vikariat) till enheten för internationella insatser som främst kommer att arbeta med hantering av delegater för olika typer av internationella uppdrag, både katastrofinsatser och långtidsuppdrag. Placering: Stockholm. Ansök senast 14 november.
 • Naturskyddsföreningen söker en handläggare som ska arbeta med energibolagens miljö och hållbarhetsarbete genom organisationens miljömärkning Bra Miljöval. Rollen går ut på att administrera och hjälpa till med att bedöma projekt. Placering: Göteborg. Ansök senast 25 november.
 • Naturskyddsföreningen söker en medarbetare till sin grupp av kemikalieexperter med huvudansvar för att bedöma ansökningar om licens för Bra Miljöval inom produktområdena kemiska produkter och kosmetika. Placering: Göteborg. Ansök senast 27 november.
 • Kristna Fredsrörelsen söker nu en verksamhetssamordnare med ansvar för att koordinera och kvalitetssäkra organisationens internationella verksamhet. Placering: Alvik, Stockholm. Sista ansökningsdag är 18 november 2018.
 • Svenska Afghanistankommittén (SAK) söker en redaktör till sin tidning Afghanistan-nytt som också har ett ansvar för digitala medier. Arbetet sker i nära samarbete med organisationens kommunikatörer. Placering: Stockholm. Ansök senast 18 november.
 • Världsnaturfonden WWF söker en programsamordnare med goda kunskaper kring skydd och förvaltning av havs- och vattenmiljöer, och med erfarenhet av att koordinera och utveckla större projekt tillsammans med ett brett spektrum av aktörer. Arbetet handlar bland annat om att strategiskt utveckla WWF:s arbete i Stockholms och Upplands skärgård. Placering: Solna. Ansök senast 16 november.
 • Världsnaturfonden WWF söker en programsamordnare för att leda arbetet med genomförande av WWF:s program ”Barents Baltic People and Nature Programme”. Placering: Solna. Ansök senast 16 november.
 • Världsnaturfonden WWF söker nu efter en programsamordnare för att arbeta med naturvårdsfrågor, med inriktning på skogsfrågor främst i Central- och Östeuropa. Placering: Solna. Ansök senast 15 november.
 • Hand in Hand Sweden söker efter en marknad- och kommunikationsansvarig som kombinerar professionalism och resultatorientering med att ge fattiga människor chansen till ett bättre liv. Placering: Stockholm. Ansök senast den 15 november.
 • Kvinna till Kvinna söker en projektledare till Gemaket och sin volontärsverksamhet för att leda och rekrytera volontärer. Gemaket är en mötesplats för nyanlända och etablerade tjejer. Placering: Stockholm. Ansök senast: 7 oktober.
 • Svenska Afghanistankommittén söker en chef med stor erfarenhet av bistånd som förutom att leda enheten och dess medarbetare också kan vara drivande i programutvecklingen. Placering: Stockholm. Ansök senast 12 augusti.
 • Svenska Afghanistankommittén söker en driven projektledare med erfarenhet från och nätverk inom näringslivet för att utveckla våra företagssamarbeten. Huvudfokus är att bygga långsiktiga relationer med företag och filantroper som liksom vi vill vara med och förbättra livsvillkoren för människor i Afghanistan. Placering: Stockholm. Ansök senast 12 augusti.
 • WaterAid söker en grup­pledare för in­for­matörs- & vär­varteam som ska leda ett team på 3-5 personer. Placering: Stockholm med omnejd.