Go to main navigation

Platsannonser är gratis för organisationer inom biståndsbranschen. Skicka en kort info samt länk till annons till omvarlden@omvarlden.se.

  • Svenska Afghanistankommittén söker en chef med stor erfarenhet av bistånd som förutom att leda enheten och dess medarbetare också kan vara drivande i programutvecklingen. Placering: Stockholm. Ansök senast 12 augusti.
  • Svenska Afghanistankommittén söker en chef som har gedigen erfarenhet av och kunskap om bistånd, internationellt utvecklingssamarbete och svenska civilsamhället samt stor vana av att leda en organisation. Förutom att vara fokal person gentemot vår landchef i Afghanistan så innebär uppdraget att leda Stockholmskontoret. Personen kommer att agera som vår talesperson utåt för Sverigeverksamheten. Placering: Stockholm. Ansök senast 12 augusti.
  • Svenska Afghanistankommittén söker en driven projektledare med erfarenhet från och nätverk inom näringslivet för att utveckla våra företagssamarbeten. Huvudfokus är att bygga långsiktiga relationer med företag och filantroper som liksom vi vill vara med och förbättra livsvillkoren för människor i Afghanistan. Placering: Stockholm. Ansök senast 12 augusti.
  • Svenska Afghanistankommittén söker en rådgivare till våra utbildningsprogram. Tjänsten är en strategisk tjänst med fokus på att utveckla och förbättre våra utbildningsprogram genom att stötta de programansvariga ute i regionerna. En annan viktig del i jobbet är att utveckla och implementera nya koncept och lärmetoder. Placering: Kabul. Ansök senast 5 augusti.
  • Svenska Afghanistankommittén utökar sin internrevison med en internationell rådgivare vars huvuduppgifter blir att kapacitetsutveckla enheten både vad gäller att utveckla metoder och processer samt utbilda övriga medarbetare. Hen kommer även att arbeta med implementering av vår nya anti-korruptions policy. Placering: Kabul. Ansök senast 5 augusti.
  • Svenska Afghanistankommittén söker en adminstrativ direktör till vårt Kabulkontor. Under administrativa avdelningen ligger HR-, Upphandling-, IT-, Logistik- samt Service och supportenheterna, totalt finns det 100 medarbetare inom avdelningen. I arbetet ingår också att vara en länk mellan våra expats placerade i Kabul och våra HR-ansvariga i Stockholm. Placering: Kabul. Ansök senast 5 augusti.
  • Kristna Fredsrörelsen söker 18 fredsobservatörer för arbete i Guatemala, Mexiko eller Colombia. I arbetsuppgifterna ingår bland annat preventiv närvaro, planering, uppföljning och utvärdering av verksamheten samt informationsspridning. Ansök senast 10 september.
  • Water Aid söker en projektledare för engagemang, PR, kampanj och event som bland annat ska projektleda organisationens kampanjer, event och seminarier. Placering: Stockholm. Ansök senast 13 augusti.
  • Kristna Fredsrörelsen söker en vikarierande HR-ansvarig med erfarenhet av brett HR arbete till vårt kansli i Stockholm. Ansök senast den 5 augusti.
  • WaterAid söker en grup­pledare för in­for­matörs- & vär­varteam som ska leda ett team på 3-5 personer. Placering: Stockholm med omnejd.