Go to main navigation

Platsannonser är gratis för organisationer inom biståndsbranschen. Skicka en kort info samt länk till annons till omvarlden@omvarlden.se.

  • Afrikagrupperna söker en ekonom som kommer arbeta med löpande bokföring och ekonomiadministration samt utveckling och iimplementering ekonomiska rutiner. Placering: Stockholm. Ansök senast 2 januari 2019.
  • Världsnaturfonden WWF söker nu en content manager som vikarie för en av våra medarbetare som går på föräldraledighet i mars. Tjänsten består i att ansvara för innehållet på delar av vår externa webbplats samt i sociala medier, t ex Facebook och Instagram. Läs mer här
  • Vill du arbeta för mänskliga rättigheter? Har du erfarenhet av att leda en verksamhet? Är du en fena på att söka finansiering och hantera relationer till givare? Vill du vara del av en expertorganisation med hjärtat hos gräsrötterna? Då kanske du är FIAN Sveriges blivande kanslichef! Placering: Stockholm. Ansök senast den 30 december.
  • Världsnaturfonden (WWF) söker en PMEL-metodansvarig (planering, uppföljning, utvärdering & lärande) för att utveckla WWF:s arbete med planering, utvärdering, uppföljning och lärande och vara med och vidareutveckla WWFs arbetssätt och system. Arbetsort: Solna. Ansök senast den 21 december.
  • Världsnaturfonden (WWF) söker en kvalificerad systemförvaltare som ska vara med och vidareutveckla WWFs arbetssätt och system. Arbetsuppgifterna består bland annat av att a nsvara för upphandling, anpassning och införande av ett programstödsystem. Arbetsort: Solna. Ansök senast den 21 december.
  • Världsnaturfonden ( WWF) söker nu en organisations- och verksamhetsutvecklare för att stärka WWF:s organisationsutveckling och strategisk planering och som är med och vidareutvecklar WWFs arbetssätt och system. Arbetsort: Solna. Ansök senast 21 december.
  • Kvinna till Kvinna söker en projektledare till Gemaket och sin volontärsverksamhet för att leda och rekrytera volontärer. Gemaket är en mötesplats för nyanlända och etablerade tjejer. Placering: Stockholm. Ansök senast: 7 oktober.
  • Svenska Afghanistankommittén söker en chef med stor erfarenhet av bistånd som förutom att leda enheten och dess medarbetare också kan vara drivande i programutvecklingen. Placering: Stockholm. Ansök senast 12 augusti.
  • Svenska Afghanistankommittén söker en driven projektledare med erfarenhet från och nätverk inom näringslivet för att utveckla våra företagssamarbeten. Huvudfokus är att bygga långsiktiga relationer med företag och filantroper som liksom vi vill vara med och förbättra livsvillkoren för människor i Afghanistan. Placering: Stockholm. Ansök senast 12 augusti.
  • WaterAid söker en grup­pledare för in­for­matörs- & vär­varteam som ska leda ett team på 3-5 personer. Placering: Stockholm med omnejd.