Go to main navigation

LEDIGA JOBB

Afrikagrupperna: Projektledare inom Kommunikation

Afrikagrupperna söker en projektledare inom kommunikation. I denna tjänst projektleder du Afrikagruppernas digitala kommunikationsarbete som fokuserar på att stärka kvinnliga bönders rätt till mat, mark och fröer i södra Afrika. Detta innebär att du leder, utvecklar och utvärderar projektet, samt driver påverkansarbete tillsammans med sakkunniga. Afrikagrupperna använder sig av deltagande kommunikation och vårt kommunikativa material utformas i nära samarbete med våra partnerorganisationer i södra Afrika.

Du ska gärna ha erfarenhet av/förståelse för insamlande kommunikation. Då dina arbetsuppgifter är varierande bör du tycka det är roligt och utvecklande att arbeta operativt, men även ha förmågan att tänka strategiskt och koppla an projektet till organisationens långsiktiga mål.

Vi ser att du är organiserad och lyhörd i ditt arbete, samt tycker om att koordinera och samarbeta, samt har förmågan att ta in olika perspektiv. Du behöver kunna fatta beslut och förstå vikten av att leverera mot uppsatta mål. 2020 kommer vi att söka nya projektmedel för vårt kommunikationsprojekt och projektledare inom kommunikation kommer vara ledande i denna process. Beroende på anslaget för 2021 är tanken att denna tjänst övergår till en fast tjänst.

Du ingår i kommunikations- och insamlingsteamet och samarbetar även med våra policyrådgivare. Du rapporterar till kommunikationschefen. Arbetet är i huvudsak förlagt till vårt huvudkontor i Stockholm och på kontorstid, men resor i Sverige och i södra Afrika kan förekomma i tjänsten.

Ansök senast den 9 december 2019.

Läs mer och ansök här.