Go to main navigation

lediga jobb

WWF söker projektledare för fundraising och testamentsgåvor

Till vår avdelning Insamling och givarservice söker vi nu en projektledare som ska ansvara för att utveckla och driva kraftsamlingar inom WWF. Syftet med kraftsamlingar är att under en specifik period öka medvetenheten om och generera finansiellt stöd från olika källor till en prioriterad naturvårdssatsning.

Du kommer ansvara för att bygga och vårda långsiktiga relationer för att möjliggöra stora gåvor till WWF från privatpersoner eller via stiftelser inom ramen för kraftsamlingen. Du kommer att arbeta tvärs över organisationen med fokus på kraftsamlingen. Tjänsten kommer även att innefatta utveckling av WWFs arbete med testamentsgåvor.

Som person vill vi att du är en driven och självständig projektledare som har god förmåga att leda och motivera arbetsgrupper med flera olika kompetenser. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad med god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du tycker att det är stimulerande att manövrera processer i en komplex internationell organisation med stor bredd, hög akademisk nivå och stark värdegrund.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

·         Driva WWFs arbete med kraftsamlingar över flera avdelningar för att öka kunskap om och finansiering till prioriterad naturvård.

·         Koordinera arbetet internt i tvärgående arbetsgrupper och med externa rådgivande gruppen.

·         Marknadsföra kraftsamlingar externt för att generera finansiellt stöd från privatpersoner, stiftelser, företag och offentliga finansiärer.

·         Öka kunskapen om och arbetet med testamentsgåvor.

 

För att passa i rollen ser vi gärna att du har följande bakgrund:

·         Dokumenterad erfarenhet av att självständigt och strukturerat leda komplexa projekt.

·         Gedigen kunskap inom marknadsföring och försäljning.

·         Brett kontaktnät bland stora givare, privata stiftelser, företag och andra organisationer.

·         Tidigare erfarenhet av att arbeta med stora gåvor och testamenten.

·         Har god stilistisk förmåga.

·         Är kreativ, lösningsorienterad och stresstålig.

·         Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.

·         Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

 

Vi sitter i vackert belägna Ulriksdals Slott med vattnet alldeles utanför fönstren. Du kommer att få arbeta med kompetenta medarbetare i en stimulerande miljö. Vi strävar efter att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser och värnar mycket om välmående och utveckling av våra medarbetare. WWF är anslutna till kollektivavtal och följer ITP planen. 

Som en del av vår jämlikhet- och mångfaldsplan vill vi gärna uppmuntra manliga sökande samt personer med annat etniskt påbrå än svenskt att skicka in sin ansökan.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Sista ansökningsdag är 4 mars 2020

Läs mer här