Go to main navigation
bocker-utlottning.jpg

Bli prenumerant eller tipsa oss på redaktionen och var med i utlottning av någon av dessa böcker!

Foto: Pressbilder

UTLOTTNING

Bli prenumerant - var med i utlottning av böcker!

Vi lottar ut tio böcker. Fem stycken "Den som går på tigerstigar" av Helena Thorfinn samt fem stycken "Mellan vulkaner" av Kristina Boman.

Registrera dig för en digital prenumeration på OmVärlden, senast den 14 januari, så är du med i utlottningen av en bok. Du registrerar din prenumeration genom att skicka ett mail till redaktion@omvarlden.se och skriv Nyhetsbrev i ämnesraden

Prenumerationen är förstås gratis, och kommer i din inkorg 1-2 gånger i veckan.


Redan prenumerant?

Då kan du istället skicka ett tips till redaktionen och berätta om något som du skulle vilja att vi skrev om. Även tipsare deltar i utlottningen av en av böckerna. Märk mejlet med "Utlottning", mejla till redaktion@omvarlden.se senast 14 januari.

Fakta om böckerna:

Helena Thorfinns “Den som går på tigerstigar” är uppföljaren till debutromanen "Innan floden tar oss". Vi får åter följa Sofia och Janne i Dhaka. Sofia fortsätter sitt arbete med jämställdhet och mänskliga rättigheter men hamnar snett både politiskt och privat.

Kristina Bomans "Mellan vulkaner" är debutromanen som delvis är baserad på författarens egna erfarenheter. Huvudpersonen Malou åker till Guatemala på 90-talet för att jobba på FN, blir involverad i den mayaindianska kulturen och brottas samtidigt med sin sexuella identitet.

Läs intervjun med Kristina här.