Prenumerera på OmVärlden

Vill du ha mer kunskap och de senaste nyheterna om globala utvecklingsfrågor? OmVärlden är Sveriges ledande nätmagasin om globala frågor. En digital prenumeration på OmVärlden är gratis och kommer raka vägen in i din inkorg!

Publicerad:
Email //

Genom att klicka på "Prenumerera" ovan bekräftar du att du godkänner att vi mailar dig till angiven adress med nyhetsbrev, aktuell information från OmVärlden och att du godkänner våran hantering av personuppgifter.

GDPR

OmVärlden kommer att använda informationen du angett här i syfte att kontakta dig med nyheter från vår hemsida www.omvarlden.se och andra eventuella evenemang som OmVärlden har.

Vi behandlar informationen du gett oss med respekt för din integritet och anonymitet. Vi har behov av din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrevet till dig. Vi sparar adressen tills dess att du aktivt säger upp din prenumeration. Du kan närsomhelst ändra dig genom att sluta prenumerera (genom att klicka längst ned i mailen du får från oss) eller genom att höra av dig till redaktion@omvarlden.se.

För att veta mer om vårt nyhetsbrevs integritetspolicy, läs mer här.

Mer läsning